F.A.Q.

Hoe kan ik in het buitenland internetten zonder extra kosten?

  • 6 februari 2019
  • 0 reacties
  • 984 Bekeken

Reputatie 3
Badge +1

Binnen de EU (Zone 1)

Als je op reis bent in de EU (zone 1) kun je je abonnement gewoon gebruiken zonder extra kosten. Dit gaat automatisch, dus je hoeft hier niets voor te doen. Simpel past een Fair Use Policy (FUP) toe om misbruik van verbruik in het buitenland te voorkomen. Let op! Voor bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU (dus ook in Nederland) gelden buitenbundeltarieven.

Buiten de EU

Ben je op vakantie buiten de Europese Unie (Zone 1)? Dan gelden er andere tarieven. Alle landen waarin Simpel roaming aanbiedt zijn verdeeld in vier zones, met elk verschillende tarieven. Op onze Tarievenpagina zie je in welke zone jouw vakantieland is ingedeeld.

Wifi-hotspots

Binnen de EU (Zone 1) kun je internetten uit je bundel. Controleer bij het boeken van je vakantiebestemming in zone 2, 3 of 4 of de accommodatie een wifi-signaal biedt. Een wifi-hotspot is een locatie waar draadloos internet (wifi) wordt geboden. Vaak is dit gratis of zeer voordelig. Heb je een wifi-netwerk gevonden? Schakel mobiel internet dan uit, dan weet je zeker dat je signaal niet heen en weer schakelt. Heeft je vakantieadres geen wifi-netwerk? Geen zorgen. Wifi-hotspots zijn te vinden in steeds meer openbare ruimtes zoals uitgaansgelegenheden, winkels en stations.0 reacties

Geen reactie

Reageer