F.A.Q.

Waar vind ik de instellingen voor internet?

  • 19 December 2018
  • 0 reacties
  • 884 Bekeken
Waar vind ik de instellingen voor internet?
  • Anonymous
  • 0 reacties
Binnen 15 minuten kun je bellen, sms'en en internetten met je nieuwe abonnement. De instellingen voor internet worden automatisch op je simkaart gezet. Meestal hoef je dus niets te doen nadat je je simkaart hebt geactiveerd. Heb je alsnog hulp nodig met de instellingen voor mobiel internet, e-mail of andere topics? Raadpleeg dan onze Toestelhulp. Hier vind je de instructies voor het instellen van bijvoorbeeld e-mail of downloaden van nieuwe software op je telefoon.

Hoe zie ik waar mijn MB's aan verbruikt worden?

Je internetverbruik hangt onder andere van je toestel en de inhoud van je internetsessie af. Het bekijken van video's en downloaden van muziek verbruikt meer MB's dan het versturen van bijvoorbeeld een WhatsApp-bericht. Ook het aantal apps wat je op je toestel hebt beïnvloedt internetverbruik. Al die apps halen op de achtergrond updates binnen, ook als je je toestel niet gebruikt.

Wij kunnen de inhoud van je internetsessie niet inzien. Op je factuurspecificaties vind je alleen de grootte van een sessie en het starttijdstip van de internetsessie. Er bestaan wel verschillende apps die je internetverbruik bijhouden, en in de meeste smartphones wordt bijgehouden aan welke apps mobiel internet verbruikt wordt.

0 reacties

Geen reactie

Reageer