Beantwoord

'No service' in buitenland

  • 7 januari 2019
  • 3 reacties
  • 637 Bekeken

Beste lezer,

Ik ben in Ierland en ik heb sinds kort overal 'no service' in het linksbovenhoekje van mijn telefoon staan. Eerder ging had ik nog wel gewoon bereik maar sinds ik een weekendje naar Noord-Ierland ben geweest en daarna weer terug kwam in Ierland heb ik nergens meer bereik. Niet voor internet en niet voor bellen.

Kan het zijn dat er instellingen verkeerd staan? Hoe kan ik dat oplossen?

Groetjes,
Vera
icon

Beste antwoord door Astrid 7 januari 2019, 16:22

Hi Vera,Wat vervelend dat je niet bereikbaar bent in Ierland!

Het kan zijn dat je toestel nog verbonden is met een netwerk dat alleen in Noord Ierland beschikbaar is. In je toestel kan je handmatig een netwerk selecteren. Ierland heeft de volgende beschikbare netwerken: O2, Vodafone en Meteor. Welke stappen je moet doorlopen om handmatig een netwerk te selecteren is per toestel verschillend. Via onze toestelhulppagina (https://simpel.nl/toestelhulp) kan je jouw toestel opzoeken en de juiste stappen doorlopen. Op onze website hebben we een speciale pagina (https://simpel.nl/vakantie) met alle ins en outs voor het instellen van je toestel in het buitenland.Groet, Astrid
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 2
Badge +8
Hi Vera,

Wat vervelend dat je niet bereikbaar bent in Ierland!
Het kan zijn dat je toestel nog verbonden is met een netwerk dat alleen in Noord Ierland beschikbaar is. In je toestel kan je handmatig een netwerk selecteren. Ierland heeft de volgende beschikbare netwerken: O2, Vodafone en Meteor. Welke stappen je moet doorlopen om handmatig een netwerk te selecteren is per toestel verschillend. Via onze toestelhulppagina (https://simpel.nl/toestelhulp) kan je jouw toestel opzoeken en de juiste stappen doorlopen. Op onze website hebben we een speciale pagina (https://simpel.nl/vakantie) met alle ins en outs voor het instellen van je toestel in het buitenland.

Groet, Astrid
Dankjewel voor je antwoord Astrid.
Het is gelukt om de instellingen te veranderen en nu heb ik weer bereik!

Fijne dag!

Groetjes,
Vera
Reputatie 2
Badge +8
Fijn om te lezen!
Ik wens je nog een fijn verblijf in Ierland toe :)

Groet, Astrid

Reageer