F.A.Q.

Ik heb een Eurokraker abonnement, waarom betaal ik meer dan een euro?

  • 17 January 2019
  • 0 reacties
  • 486 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Als je een Eurokraker-abonnement hebt afgesloten betaal je de eerste 6 maanden een euro. Wanneer je buiten je bundel verbruikt worden deze kosten bovenop de euro op je factuur in rekening gebracht.

Misschien heb je ook wel een Plafond ingesteld. Als je dit Plafond hebt ingesteld op het minimum van €10 kun je buitenbundelkosten maken tot dit bedrag. Je bent dan verzekerd van een telefoonrekening die niet hoger is dan het door jou ingestelde limiet, vanaf €10.

Als de eerste 6 maanden voorbij zijn krijg je de eerste factuur waarop de normale prijs van het abonnement berekend wordt. Mocht je de afgelopen maand kosten buiten de bundel hebben gemaakt staan deze ook op de factuur. Abonnementskosten worden altijd voor de komende maand berekend en eventuele kosten buiten de bundel worden achteraf gefactureerd.

Wanneer je dus bijvoorbeeld bundels hebt met een originele prijs van €10 en ook een Plafond had ingesteld van €10 en je maakt in de 6e maand buitenbundelkosten van €9 zal je eerste 'normale' factuur uitkomen op €19. Laat je je Plafond ingesteld staan zal de factuur ná deze maand weer €10 bedragen.

Deze bedragen zijn exclusief de kosten voor het gebruik van je Plafond á €0,50 per maand.

0 reacties

Geen reactie

Reageer