Tutorial

Nieuw op de Simpel Community?

  • 20 December 2018
  • 0 reacties
  • 2467 Bekeken
Nieuw op de Simpel Community?
  • Anonymous
  • 0 reacties
Hallo, en welkom bij onze community!

Hieronder volgen 5 tips om je snel op weg te helpen op de community:

Registreer je en maak je profiel compleet

Iedereen vindt het leuk om te weten met wie hij praat. Door meer informatie te delen over jezelf op je profiel heb je meer kans op betere en snellere antwoorden van andere gebruikers op het forum.

Om je profiel compleet te maken ga je naar ‘Mijn profiel’, waar je de volgende gegevens kunt invullen:
  • Een profielfoto (je kunt een foto toevoegen van jezelf of iets wat je leuk vindt)
  • Een handtekening toevoegen (dit is een zin die aan het einde van al jouw berichten wordt geplaatst)
  • Je woonplaats

Durf te vragen

Het kan zijn dat je als nieuwe gebruiker nog wat terughoudend bent om een vraag of discussie te starten. Maak je geen zorgen, domme vragen bestaan niet! Mocht je een antwoord krijgen dat je niet helemaal begrijpt, twijfel dan niet om door te vragen. Op deze manier weten andere leden dat je hulp nodig hebt.

Maak eerst gebruik van de zoekfunctie

Waarschijnlijk is de vraag die je hebt al eens eerder gesteld. Voordat je een nieuwe vraag of discussie start, raden we je dan ook aan om eerst van de zoekfunctie gebruik te maken. De zoekfunctie vind je bovenaan iedere pagina van de community. Mocht je via de zoekfunctie niet de informatie vinden die je nodig hebt, voel je dan vrij om een nieuwe topic starten. Verderop leggen we je uit hoe je dit kunt doen.

Wees zo specifiek mogelijk in je vraagstelling

Probeer zoveel mogelijk relevante informatie in je vraag op te nemen. Hiermee help je andere leden goed te begrijpen wat je graag wilt weten. Je kunt zelfs foto’s en video’s toevoegen aan je vraag.

LET OP: Deel nooit privacygevoelige informatie zoals je telefoonnummer en e-mailadres. De community is openbaar en iedereen kan bij deze gegevens.

Wacht geduldig op een antwoord

Het kan zijn dat jouw vraag niet gelijk wordt gevonden en beantwoord door de juiste persoon. Wacht geduldig op een antwoord en deel je vraag niet in verschillende topics. Dit wordt over het algemeen niet gewaardeerd door andere leden en kan leiden tot verwarring.

Groeten,
Het Community Team

0 reacties

Geen reactie

Reageer