F.A.Q.

Wat moet ik doen als ik de pincode van mijn voicemail ben vergeten?

  • 28 December 2018
  • 5 reacties
  • 10987 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Oeps! De pincode vergeten.. Geen zorgen, als je de pincode vergeten bent of te vaak verkeerd hebt ingevoerd moet de voicemailcode gereset worden.

Dit kan je in orde maken via je Mijn Simpel pagina onder het kopje Sim en instellingen. Let op! Je kan de Voicemailpincode niet resetten wanneer jij je in het buitenland bevindt. Daarbij wordt je uitgesloten van de Voicemailbox en kan je eventuele berichten pas beluisteren wanneer je terug in Nederland bent. Op deze website vind je meer informatie over het instellen en beluisteren van de voicemail (in het buitenland).


5 reacties

Kunt u de voicemail van [telefoonnummer] resetten. Geloof niet dat ik deze ooit ingesteld heb en daar kom ik nu in het buitenland achter.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jan de bruin

Reputatie 2
Badge +7

Hi @jansimpel .

Welkom op onze Community!

Vervelend dat je niet in je Voicemail komt. Om toegang te krijgen in je voicemail kan je via Mijn Simpel onder het kopje Sim en instellingen, een nieuwe voicemailpincode instellen. Het is echter niet mogelijk dit te wijzigen of te resetten vanuit het buitenland. Je kan pas in Nederland weer toegang krijgen tot de Voicemailbox. 

Mocht je problemen ervaren bij het wijzigen van de code, wil ik je vragen contact op te nemen. We helpen je dan graag verder!

Groetjes, Janine

Simpel

Hoi. Ik ben in het buitenland en ik wist niet dat jk een pincode hier nodig had en weet deze ook niet. Zou ik een nieuwe pincode mogen?

In tegenstelling tot het bericht hierboven kan je dit heel gemakkelijk via de mijn simpel website opnieuw instellen: 

https://mijn.simpel.nl/sim-en-instellingen

 

Mvg Jan

Reputatie 2
Badge +7

Goedemiddag @Isa Broere ,

Goed dat je een kijkje neemt op onze Community!

Dankjewel ​​​​​voor de correctie @jansimpel , het originele bericht heb ik gecorrigeerd.

Zoals @jansimpel aangeeft kan je dit inderdaad zelf resetten via je persoonlijke Mijn Simpel pagina. Vervelend dat je in het buitenland bent, daarbij is het niet mogelijk je Voicemailbox binnen te komen met een nieuwe pincode. De berichten kan je pas weer afluisteren wanneer je in Nederland bent. Op deze website vind je meer informatie over het instellen en beluisteren van de voicemail (in het buitenland). 

Fijne reis gewenst!

Groetjes, Janine

Simpel

Reageer