News

De Simpel-zomer-husselpuzzel

  • 13 July 2020
  • 0 reacties
  • 188 Bekeken
De Simpel-zomer-husselpuzzel
  • Anonymous
  • 0 reacties

De Simpel-zomer-husselpuzzel

 

Heb je tijdens je vakantie heerlijk de tijd om uitgebreid te puzzelen? Dan hebben wij de Simpel zomer-husselpuzzel voor je. Puzzel mee en maak kans op een superfijn zandvrij strandlaken van 2 x 2 meter!

Hoe los je de Simpel zomer-husselpuzzel op?


We hebben de letters van een aantal typische ‘vakantiewoorden’ door elkaar gehusseld. Aan jou de taak om er weer echte woorden van te maken en de puzzel op te lossen. Per husselwoord hebben we het juiste aantal vakjes in de woordpuzzel gezet. Vul het echte woord in bij het bijbehorende cijfer. De eerste krijg je ter voorbeeld alvast cadeau; het husselwoord 'pacming' wordt 'camping'. Sommige grijze vakjes hebben een cijfer onderin staan. Als je deze letters in de vakjes onder de puzzel zet, krijg je het begin van een zin te zien. Maak de zin op een originele manier af en laat ons weten wat jouw oplossing is!

Je kunt de puzzel afdrukken op papier en met een pen de antwoorden invullen op deze pagina.

Hoe kan je winnen?


Stuur een e-mail met de afgemaakte oplossing én je voornaam, achternaam, 06-nummer en adres naar [email protected] en maak kans op een van de drie superfijne strandlakens. Wij maken de winnaars uiterlijk 31 juli 2020 bekend op onze Facebookpagina. De winnaars krijgen van ons ook persoonlijk bericht.

Op deze win-actie zijn deze voorwaarden van toepassing.


Dit topic is gesloten. Je kunt geen reactie achterlaten.