Beantwoord

Vervroegde ingang abo met nummerbehoud

  • 14 februari 2019
  • 1 reactie
  • 220 Bekeken

Van t-mobile stap ik over naar Simpel. Vandaag (14 feb 2019) heb ik mijn abonnement aangevraagd, met nummerbehoud. Als datum voor ingang abonnement met nummerbehoud heb ik nu 14 maart 2019 gekregen, over één maand dus. Mijn contract bij t-mobile loopt echter al 2 maart 2019 af. De eerstmogelijke datum voor overstap, ook inclusief nummerbehoud, zou dus 2 of 3 maart moeten zijn. Ik wil dit graag omzetten, maar dat kan niet via de website, omdat die slechts verlate overgang toelaat. Hoe kan ik dit wijzigen?
icon

Beste antwoord door Ilan 18 februari 2019, 09:37

Hallo,

Wat leuk dat je overstapt naar Simpel!

Zodra wij een nummerbehoud verzoek ontvangen vragen wij deze altijd op de eerste mogelijke datum aan. Wanneer je abonnement op 14 maart bij Simpel start dan hebben we deze datum van T-Mobile ontvangen als overstapdatum.Omdat ik je gegevens niet kan opzoeken en hierdoor niet met je mee kan kijken verzoek ik je om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen je hierover informeren.Alvast heel veel plezier met je abonnement,Groet,

Ilan
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 3
Badge +8
Hallo,
Wat leuk dat je overstapt naar Simpel!
Zodra wij een nummerbehoud verzoek ontvangen vragen wij deze altijd op de eerste mogelijke datum aan. Wanneer je abonnement op 14 maart bij Simpel start dan hebben we deze datum van T-Mobile ontvangen als overstapdatum.

Omdat ik je gegevens niet kan opzoeken en hierdoor niet met je mee kan kijken verzoek ik je om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen je hierover informeren.

Alvast heel veel plezier met je abonnement,

Groet,
Ilan

Reageer