F.A.Q.

Wat is het Plafond?

  • 21 December 2018
  • 2 reacties
  • 6866 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Wist je dat je bij Simpel volledige controle over je kosten hebt?
Door een Plafond in te stellen bepaal je zelf welk bedrag je aan je telefoonrekening wil besteden.

Hoe werkt het Plafond?

Elke maand betaal je abonnementskosten, bijvoorbeeld € 7,50 per maand. Indien je er zeker van wil zijn dat je niet meer dan € 12,50 per maand betaalt, kun je een Plafond instellen op € 12,50. Je kunt dan maximaal € 5 aan kosten maken buiten de bundel, bijvoorbeeld voor bellen in het buitenland of extra MB's buiten de bundel.
Het Plafond kan ingesteld worden vanaf €10,- en bedraagt minimaal de abonnementskosten per maand. Zodra je 90% van je limiet hebt bereikt, ontvang je een gratis informatie-sms. Wanneer je het Plafond hebt bereikt, sturen we je nog een gratis sms’je. Je simkaart is dan geblokkeerd voor uitgaand en inkomend verkeer dat zorgt voor extra kosten. Je kunt nog wel gebruik maken van je tegoed binnen je bundels.

2 reacties

Belachelijk dat je minimaal 10€ moet instellen, als je 7,50 abonnementskosten betaalt wil je niet meer betalen en zou ook niet moeten kunnen.

Ook weer een truckje om extra geld te innen.

 Standaard €0,50 extra per maand gaan betalen (totaal dus €8) om niet over €10 heen te gaan.  Maar zal dan  vaak  wel tot €10 verbruikt worden , want dat merk je niet aan de snelheid of wat dan ook.  Dus weer regelmatig €2 extra verdiend.

 

Vorm van oplichting is het gewoon

Reputatie 2
Badge +8

Goedemiddag @Hans2020,

Het is geen verplichting om een plafond in te stellen. Als je zeker weet dat je aan een abonnement van €7,50 genoeg hebt, zou je géén plafond hoeven in te stellen. Je ontvangt namelijk altijd een 80- en 100 procent waarchuwings-sms’je waarna je je internet uit kan zetten. 

Wij bieden enkel een extra optie, zodat je jezelf beschermt tegen ongewenste kosten (indien nodig). Het hoeft dus helemaal niet zo te zijn dat, wanneer je een plafond instelt, je het plafond bereikt. Het kan daarom zijn dat je enkel €8,00 per maand hoeft te betalen als je op je verbruik let. Hiervoor bieden we ook een Mijn Simpel app aan, zodat je dit zelf in de gaten kan houden.

Groet,

Mila

Reageer