F.A.Q.

Is het Plafond gratis?

  • 3 January 2019
  • 4 reacties
  • 951 Bekeken
Is het Plafond gratis?
Reputatie 3
Badge +1
Het Plafond is gratis voor alle klanten die een abonnement besteld hebben vóór 8 augustus 2017. Voor klanten die op of na 8 augustus 2017 een abonnement hebben besteld geldt dat het gebruik van het Plafond €0,50 per maand kost, ongeacht hoe vaak of hoe lang je Plafond gedurende deze maand actief is. Je betaalt deze €0,50 alleen voor de maand(en) waarin het Plafond aan stond.

4 reacties

Zie ook mijn andere pst over dit onderwerp. Waar kan ik zien of het voor mij gratis is maw vanaf wanneer ben ik klant van Simpel??

Ed

Reputatie 2
Badge +7

Goedemiddag @malhy2,

In deze topic geef ik antwoord op je vraag.

Groetjes,

Mila

als ik op de link klik wordt er om inloggegevens gevraagd terwijl ik zoals nu gweoon in de comunity zit waarom is dat?  @Josephine datb had ik ook gezien, mijn vraag is waar ik kan zien sinds wanneer ik bij simpel zit en of er dus voor mij kosten aan vast zitten of dat het gratis is. Ik kan niet vinden wat het mij dus kost. Ik zou het natuurlijk aan kunnen zetten en kijken of ik 50 cent moet betalen maar het zou ideaal zijn dat ik dat van te voren kan zien zonder jullie te moeten bellen en jullie het uit moeten zoeken voor mij.

Reputatie 2
Badge +7

Ik begrijp je punt @malhy2,

In de andere topic gaf ik aan dat je de bestelbevestiging van je contract kan nakijken of je vóór 8 augustus 2017 hebt besteld. Als dat wel het geval is, is het plafond gratis voor jou. 

Reageer