F.A.Q.

Hoe kan ik inloggen op Mijn Simpel

  • 19 December 2018
  • 2 reacties
  • 18993 Bekeken

Reputatie 2
Badge
  • Simpel Medewerker
  • 2 reacties
Toegang op je persoonlijke pagina Mijn Simpel is een must. Je kunt er alles regelen met betrekking tot je abonnement, van instellingen tot het bekijken van je facturen.

Heb je nog geen account aangemaakt? Ga naar Mijn Simpel en klik op de link 'ik heb nog geen account. Met je e-mailadres en 06-nummer kun je je vervolgens registreren.

Je ontvangt dan per e-mail een link naar een pagina waar je een gebruikersnaam en wachtwoord kunt instellen.

Heb je wel een account maar ben je je inloggegevens vergeten? Ga dan naar Mijn Simpel en klik op de link 'Inloggegevens vergeten?'.

Je ontvangt dan een e-mail met een link waarmee je nieuwe inloggegevens kunt aanmaken. Controleer ook je postvak ongewenste mail of de mail daarin terecht is gekomen.

2 reacties

‘Heb je wel een account maar ben je je inloggegevens vergeten? Ga dan naar Mijn Simpel en klik op de link 'Inloggegevens vergeten?'.

Je ontvangt dan een e-mail met een link waarmee je nieuwe inloggegevens kunt aanmaken. Controleer ook je postvak ongewenste mail of de mail daarin terecht is gekomen.”

> Ik ontvang geen link, na meerdere pogingen met e-mailadres, klantnummer, of 06-nummer. en in verschillende browsers. Alle spamboxen en reclame afgezocht. Ik ontvang niets. Hoe krijg ik nu toegang? 

Reputatie 2
Badge +7

Goedemiddag @wan,

Welkom op onze community!

Vervelend om te leze dat je geen herstellink ontvangt. Ik adviseer je om contact op te nemen met onze klantenservice zodat zij aan de hand van je gegevens kunnen nagaan of er blokkades zijn gezet op je e-mailadres. 

Succes!

Groet, 

Mila

Reageer