Sticky F.A.Q.

Wanneer gebruik je de ‘Stel je vraag’ categorie?

  • 20 December 2018
  • 4 reacties
  • 876 Bekeken
Wanneer gebruik je de ‘Stel je vraag’ categorie?
  • Anonymous
  • 0 reacties
Kijk of jouw vraag binnen één van de categorieën past. Is dat niet het geval, of weet je niet precies waar je vraag thuishoort? Dan kan je je vraag hier stellen.

Vraag maar raak en discussieer mee!

4 reacties

Mijn buurman zegt, dat hij vanmiddag opgebellt werd van mijn nummer - maarr ik was dat niet! Kan dat?

Reputatie 2
Badge +8

Goedemiddag @psfreitag,

Welkom op onze Community!

Wat vreemd dat je buurman een gemiste oproep heeft terwijl jij hem niet hebt gebeld. Is dit vaker voorgekomen? En kan je dit ook terugzien in de belgeschiedenis van je toestel?

Mocht je er niet uitkomen, wil ik je vragen om contact op te nemen met de klantenservice. Ze kunnen aan de hand van je gegevens, met je meekijken.

Succes!

Groet,

Mila

Goedendag,

 

Wij hebben thuis alle drie  een abonnement bij Simpel.  Mijn zoon heeft momenteel problemen met de internetverbinding op zijn telefoonals hij buiten de deur is. Dan krijgt hij geen verbinding. Hij heeft daar voorheen nooit last van gehad. Hij heeft wel sinds kort een smartwatch waar hij ook mee kan internetten. Hij gebruikt het bijv als hij google maps nodig heeft. Zou het daarmee te maken kunnen hebben ?

 

Mvg, E. Tewarie

Reputatie 4
Badge +8

Goedemiddag @E. Tewarie,

Vervelend dat je zoon geen internetverbinding heeft buiten de deur!

Dit topic is eigenlijk voor een ander onderwerp bedoeld. Ik raad je aan om hier een kijkje te nemen voor wat tips en oplossingen.

Groetjes,

Phil

Reageer